Verhuurassortiment kantoormeubelen en kantoormeubilair

Brandenburg kantoormeubelverhuur levert al sinds vele jaren kantoormeubelen aan een grote diversiteit van bedrijven en instellingen. Door onze grote voorraad zijn alle kantoormeubelen uit ons assortiment direct voor verhuur in te zetten. Uiteraard bestaat ons assortiment uit uitsluitend hoogwaardige kantoormeubelen van toonaangevende fabrikanten. Door het zakelijke en neutrale karakter is ons kantoormeubilair voor elk type bedrijf of instelling geschikt.

Goede kantoormeubelen zijn essentieel voor goed gemotiveerd personeel. Kantoormeubilair dient te voldoen aan de hoge eisen van de Arbo-wetgeving én van de mensen die er aan werken. De meubelen uit ons verhuurprogramma voldoen daarom allemaal aan de meest recente eisen die de Arbo-wetgeving stelt (NEN-EN 527, NEN-EN 1335 en NPR 1813).

En vanzelfsprekend zijn de kantoormeubelen die wij bij u afleveren fabrieksnieuw of niet van nieuw te onderscheiden. Bekijk hieronder ons ruime verhuurassortiment van kantoormeubelen en vraag vandaag nog een offerte aan!

bureautafels

vergadertafels

bureaustoelen

vergaderstoelen

kantoorkasten

ladenblokken

kantoorbenodigdheden