Bureautafels 2017-09-10T15:11:56+00:00

Bureaus huren

Hieronder vindt u ons assortiment bureautafels. De verschillende uitvoeringen en formaten zorgen er voor dat er altijd een meubel is dat past binnen uw werkomgeving. Eén of meerdere bureaus huren zorgt voor flexibiliteit binnen uw organisatie – onze snelle levering en goede service zorgen voor extra gemak. Doordat de bureaus versteld kunnen worden naar verschillende hoogtes, voldoen deze ook aan de laatste eisen die zijn gesteld door de Arbowetgeving.

Zorg voor een gezonde en comfortabele werkplek

Bij Brandenburg weten we als geen ander dat een werkblad goed instelbaar moet zijn voor het zitten in een juiste werkhouding. Net als onze bureaustoelen kunnen de bureaus ook eenvoudig versteld worden. Zo kan de hoogte van het werkblad worden ingesteld vanaf 62 centimeter tot en met 90 centimeter. Wenst u meer advies omtrent de optimale bureautafel hoogte dan horen we dat natuurlijk graag. Alle bureautafels die wij verhuren, voldoen aan de meest recente eisen die de Arbowetgeving stelt!

Onze bureaus huren voor een stijlvolle werkplek

Door hun zakelijke en neutrale karakter passen onze kwalitatief hoogwaardige bureautafels gemakkelijk bij elke kantoorinrichting. Hierdoor zijn ze niet alleen gemakkelijk bij uw bestaande interieur te plaatsen, maar ook uitermate geschikt om een tijdelijk kantoor van meubilair te voorzien. Natuurlijk zijn deze fabrieksnieuw of niet van nieuw te onderscheiden en vrij van elk gebrek.

Kleur en uitstraling

Onze bureaus zijn afgewerkt met de volgende materialen/prints:

  • Framekleur: aluminium metallic (RAL9006)
  • Werkbladen: esdoorn-/mapleprint (lichte houtkleur).

Complete kantoorinrichting

Waarom alleen bureaus huren? Bij Brandenburg helpen we u graag bij het inrichten van één of meerdere complete werkplekken, inclusief ladenblokken en/of kasten. Uiteraard sluiten deze allemaal prima aan op de stijl van de hierboven getoonde bureautafels.

Naast de grotere meubelen voorzien wij veel partners ook juist van de kleinere accessoires waar niemand zich echt druk om wil maken, zodat we u kunnen voorzien van een volledige kantoorinrichting. Denk hierbij aan diverse kantooraccessoires zoals whiteboards, maar ook prullenbakken en kapstokken.