Kantoorkasten 2017-09-10T15:11:55+00:00

Kantoorkasten

Wilt u tijdelijk kantoorkasten huren? Dan is het goed om te weten dat Brandenburg kantoormeubelverhuur een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige kantoorkasten verhuurt, die altijd super snel en vakkundig bij u worden afgeleverd en geplaatst.

Onze kwalitatief hoogwaardige kantoorkasten zijn van toonaangevende fabrikanten en zijn zakelijk en neutraal van karakter. Vanzelfsprekend zijn de jaloeziedeurkasten die u bij ons kunt huren fabrieksnieuw of niet van nieuw te onderscheiden.

Onze jaloeziedeurkasten zijn in verschillende hoogtematen te huur en zijn altijd voorzien van een slot. Het interieur is standaard voorzien van legborden. Als optie kunnen wij uittrekframes t.b.v. hangmappen in de jaloeziedeurkast installeren.

De jaloeziedeurkasten zijn vervaardigd van hoogwaardig staal, kleur aluminium metallic (RAL9006). De lagere modellen (t/m 137 cm) zijn in de meeste gevallen net als de ladenblokken voorzien van een esdoorn-/mapleprint topblad (lichte houtkleur).

Door hun zakelijke en neutrale uitstraling zijn de jaloeziedeurkasten perfect te combineren met de verschillende bureautafels, bureaustoelen, vergadertafels, vergaderstoelen en ander kantoormeubilair uit ons verhuurassortiment.