Aanpak 2017-09-10T15:11:55+00:00

Verhuur van kantoormeubelen

Onze aanpak

Bij de verhuur van kantoormeubelen stellen wij ons als doel snel, goed en goedkoop te leveren. U informeert ons gemakkelijk via de website, per telefoon of e-mail over wat u wanneer nodig heeft. Of u nu één werkplek wilt inrichten of een hele afdeling, wij zorgen ervoor!

Het huren van kantoormeubelen regelen wij snel voor u (indien nodig binnen 24 uur) en het meubilair wordt uiteraard direct op de juiste plaats gezet. Ook bezorgen wij ’s avonds en in het weekend. Korte lijnen naar u zorgen voor een helder overzicht. U kunt per dag bestellen én per dag opzeggen tegen een scherp tarief.

Daarnaast geeft huren u meer financiële armslag, omdat het kosten zijn (direct aftrekbaar) en hierdoor veel minder drukt op de liquiditeitspositie van uw bedrijf. Het (tijdelijk) huren van kantoormeubelen geeft u de ruimte om andere belangrijke investeringen te doen. Flexibiliteit dus. En dat alles met Arbo-goedgekeurd en zeer verzorgd meubilair.

brandenburgverhuur_vrachtwagen

 

Wij hebben voor de verhuur van kantoormeubelen een grote voorraad beschikbaar en het transport is in eigen beheer. Daardoor leveren wij snel en kunnen uw medewerkers direct (verder) aan de slag.

Kortom, huren bij ons is gewoon een goede optie !  Wij staan klaar om ook uw bedrijf of instelling van dienst te zijn.

Voor verhuur van kantoormeubelen bieden wij:

• bureautafels
• vergadertafels
• kantoorkasten
• bureaustoelen
• diverse andere kantoormeubelen

Namens ons hele team,

Edgar Brandenburg