Historie 2017-11-08T11:56:27+00:00

De historie van Brandenburg kantoormeubelverhuur

Na het behalen van mijn MBA in de Verenigde Staten, heb ik nog een aantal jaren in de VS gewerkt om ideeën en ervaring op te doen. Eenmaal terug op de thuisbasis Rotterdam, heb ik Brandenburg Kantoormeubelverhuur opgestart voor verhuur van kantoormeubilair.

Bedrijven en organisaties in de Verenigde Staten liepen destijds – we praten alweer 18 jaar geleden – voorop in de voordelen zien van huren/leasen van materialen om hun werk goed uit te kunnen oefenen. Huren bij bedrijven gespecialiseerd in verhuur van kantoormeubilair was en is daar een teken van flexibiliteit en praktisch omgaan met de liquide middelen.

vergadertafel_breed

Zeker in deze tijd, waar het beschikbaar hebben van liquide middelen een verstandige optie is, kan het (tijdelijk) huren van kantoormeubilair een groot voordeel opleveren voor ondernemers en organisaties. Het betekent immers flexibiliteit! Daarnaast wordt ons kantoormeubilair door onze eigen vakmensen bezorgd, geplaatst en volledig gemonteerd. Het kan direct worden gebruikt!

De opgedane ervaring leert, dat een verhouding van 80/20 (80% eigen meubilair en 20% via (tijdelijke) huur van kantoormeubilair) veel grote en middelgrote ondernemingen goed past. Dit naast het feit dat het financiële ruimte biedt en geen wachttijd bij uitbreiding van werkplekken. Levertijden van huurmeubilair zijn immers maximaal 24 uur.

Kortom, de mogelijkheden van een bedrijf opstarten voor verhuur van kantoormeubilair zijn gebaseerd op de beweeglijke Amerikaanse markt. Maar de kennis en expertise, alsook het maatwerk, is helemaal gebaseerd op de behoefte van de Nederlandse ondernemer of organisatie. Het huren van kantoormeubilair is flexibel: wij ook!

KLIK HIER VOOR ASSORTIMENT

 

Of bekijk direct onze bureautafelsvergadertafelskantoorkastenkantoorstoelen, bijpassende ladenblokken of diverse andere kantoormeubelen.

Graag ontmoeten wij u als nieuwe opdrachtgever en leggen wij u persoonlijk uit wat de voordelen zijn van ons tijdelijke kantoormeubilair.

Edgar Brandenburg