Profiel 2017-09-10T15:11:55+00:00

Familiebedrijf in verhuur van kantoormeubelen en kantoormeubilair

Wij zijn een actief (familie)bedrijf in verhuur van kantoormeubelen met een integere en ervaren ondernemer (Edgar Brandenburg) aan het hoofd. Hij is woonachtig en kantoorhoudend in Rotterdam, getrouwd en heeft een dochtertje. Bovendien is Brandenburg Kantoormeubelverhuur volledig bankonafhankelijk.

Wij leveren kantoormeubelen aan een grote diversiteit van bedrijven en instellingen. Onze grote voorraad kantoormeubilair van toonaangevende fabrikanten is zakelijk en neutraal van karakter en hierdoor direct voor uw bedrijf of organisatie in te zetten.

Goed kantoormeubilair is essentieel voor goed gemotiveerd personeel. Kantoormeubilair dient te voldoen aan de hoge eisen van de Arbo-wetgeving én van de mensen die aan het kantoormeubilair werken.

Ons ruime assortiment bureautafels, bureaustoelen, vergadertafels, vergaderstoelen, kantoorkasten, ladenblokken en kantooraccessoires maakt dat Brandenburg Kantoormeubelverhuur u altijd kan voorzien van hoogwaardige kantoormeubelen. Snel, goed en goedkoop. Wij plaatsen het kantoormeubilair natuurlijk direct op de door u gewenste plaats, zodat de kantoormeubelen uit ons verhuurassortiment direct operationeel ingezet kunnen worden.

Vanzelfsprekend denken wij graag met u als opdrachtgever mee en zijn wij vooral uit op een langdurige samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen en ondernemerschap. Graag verwijzen wij u naar onze aanpak voor verhuur van kantoormeubelen.