Vergaderstoelen huren

Zoekt u bijvoorbeeld voor een “inhouse” salesmeeting vergaderstoelen voor één dag of enkele dagen ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres !

Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige vergaderstoelen van toonaangevende fabrikanten. De zwarte stof en het zwarte of chromen onderstel geven onze vergaderstoelen een zakelijk en neutraal karakter. De vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, hebben een uitstekend zitcomfort en zijn voorzien van een sledeframe of 4-poots onderstel.

Ook voor “zaalopstellingen” hebben wij speciale vergaderstoelen beschikbaar. Deze zijn voorzien van door brandweer goedgekeurde stoelkoppelingen. Bij het opstellen van grotere aantallen vergaderstoelen in één ruimte, bent u verplicht deze stoelen te koppelen (brandweervoorschrift). wanneer er brand uitbreekt zal de paniek dusdanig zijn dat verantwoord vluchten sterk word belemmerd of haast niet meer mogelijk is, omdat alle “losse” vergaderstoelen kris kras door elkaar in de ruimte vallen. Daarom bij grotere aantallen altijd “koppelen” !

Combineer de vergaderstoelen uit ons verhuurassortiment met onze vergadertafels.

2017-09-10T15:11:56+00:00 13 mei 2013|