Vergadertafels 2017-09-10T15:11:55+00:00

Vergadertafel huren

U hebt uw nieuwe kantoorruimte gekozen, nu is het tijd om deze te gaan inrichten! Een goede vergadertafel is onmisbaar, zodat u met collega’s, klanten of prospects een goede plek hebt om aan te vergaderen. Kies daarom een vergadertafel die past bij de grootte van de ruimte waar deze in komt te staan en eentje die past bij uw situatie.

Wilt u tijdelijk één of meerdere vergadertafels huren voor uw kantoorruimte? Dan is het goed om te weten dat Brandenburg kantoormeubelverhuur een ruim assortiment vergadertafels van toonaangevende fabrikanten verhuurt, die altijd razendsnel en vakkundig bij u worden afgeleverd en geplaatst. In diverse soorten en maten, waardoor u bij ons altijd de meest geschikte vergadertafel voor uw kantoorruimte vindt. Klik direct hier voor uw offerte of om contact op te nemen met één van onze experts.

Voordelen van vergadertafels huren

Een vergadertafel huren in plaats van kopen is niet alleen financieel aantrekkelijk, het levert u ook de gewenste flexibiliteit. Daarbij is het goed om te weten dat de hoogwaardige vergadertafels die wij verhuren fabrieksnieuw of desgewenst, niet-van-nieuw te onderscheiden, bij u worden afgeleverd. Door het zakelijke en neutrale design passen onze vergadertafels van deze toonaangevende fabrikanten in elke kantooromgeving.

De vergadertafels die u kunt huren hebben allemaal een aluminium metallic (RAL9006) frame. Enkele vergadertafels zijn zelfs handmatig in hoogte instelbaar van 62 tot en met 90 centimeter. De overige vergadertafels hebben een vaste hoogte, variërend van 74 tot 76 centimeter. De bladen van de vergadertafels zijn tenslotte allemaal voorzien van een lichte houtkleur in esdoorn-/mapleprint. De vergadertafels zijn dan ook perfect te combineren met onze bijpassende vergaderstoelen, bezoekersstoelen of conferentiestoelen.